čtvrtek 13. dubna 2017

South Sydney Rabbitohs dvojica stabilný po nežiaduce reakcie na lieky protibolestivý

Hlavný výkonný riaditeľ Južnej Sydney John Lee potvrdil, že hráči NRL Aaron Gray a Dylan Walker boli ponáhľaní do nemocnice po tom, ako utrpeli nežiaducu reakciu na lieky proti bolesti v ranných hodinách utorkového rána. Veľa liekov na predpis predtým, než sa zistí, že vracajú spoloční priatelia v apartmáne Gray v Sydney a odvážajú sa do ambulancie do nemocnice St Vincents. Duo Rabbitohov bolo na lieky proti bolesti po predchádzajúcom týždni.Obaja zostal v nemocnici v stabilnom stave.

Lee dával pozor, aby sa povedať, že hráči sa predávkovala liekmi proti bolesti.

"To, čo hovoríte, je, že boli predpísané úroveň liekov, a to je liek, ktorý nie je prijatá pre zábavu, "povedal. "To je liek, ktorý je považovaná za bolesť, a je jasné, že sa príliš veľa tohto lieku.

" Nebudem používať emocionálne slová. Nie som zdravotník, aby vám ten správny lekársky termín.Budeme musieť vedieť, aké informácie o toxicite sú k dispozícii. "

Včasné toxikologické správy naznačujú, že nedochádza k užívaniu nelegálnych drog, zatiaľ čo Lee tiež veril, že alkohol nebol konzumovaný v noci pred ich Prijatie do nemocnice. Bolo hlásené, že Walker mal nežiaducu reakciu na bolestivé lieky Oxycodone a Tramadol, ale Lee nemohol potvrdiť, ktoré lieky na predpis užíval jeden hráč.

"To Zdá sa, že obaja hráči boli predpísané lieky proti bolesti zo strany ich špecialistov, takže je to stále vec, ktorá je v súčasnosti…budeme vykonávať svoje vyšetrovanie, a dúfame, že sa dozvedieť viac o tom v najbližších 24 hodín, "povedal Lee.


Souths vydalo vyhlásenie, bol klub,držet krok situácie '.

"Obaja hráči mali po sezóne operácii minulý týždeň, ktorý nasleduje po konci sezóny klubu, v rámci prípravy na predsezónnej prípravy na začatie neskôr v tomto roku," výkazu read.NRL: to, čo sme sa naučili od týždňa dva z finále | Paul Connolly Viac

Souths 'obrana ich NRL Premiership titul skončilo 13. septembra s porážkou na Cronulla v tohtoročných kvalifikačných finále.

Walker, 20, hral štyri hry v Austrálii a robil jeho NRL premiéru pred dvoma rokmi s Souths.V stredu hral kľúčovú úlohu v Souths 'Premieship úspechu v minulom roku.

Gray robil jeho prvý stupeň debut v tejto sezóne a pripísal si sedem pokusov v 12 zápasoch, zarábať sám novú zmluvu na Souths.

< p> NRL generálny riaditeľ David Smith uviedol jednotka integrity liga bola vedomá situácie a že vyšetrovanie incidentu by byť vykonaná, ak je to nutné, ale len raz welfare hráčsky bola zaistená.

"bol som radil od klubu dnes ráno dnes ráno, poradil jednotkou integrity. Všetko čo viem je, dvaja hráči sú v nemocnici, myslím, že jeden bol celkom vážny cez noc, ale myslím, že sú teraz obaja stabilné, "povedal.

" Kľúčovou vecou je pre mňa blaho hráči.Palce, že všetko sám pracuje až do konca a ak budeme potrebovať k ďalšiemu vyšetrovaniu, potom budeme robiť.

"Neviem, špecifiká…ale to, čo vieme, je, dvaja mladí muži skončil v nemocnici, a našou prioritou je zabezpečiť, aby naše myšlienky sú s nimi a oni dostanú tú najlepšiu starostlivosť len možné.

"berieme všetky naše blaho našich hráčov veľmi vážne. Máme veľmi silnú politiku okolo výkonnosti [zvyšujúcich] drogách a okolo nelegálnych drog. Každý vie, že aj každý chápe n ásledky.

"Ale to nemá nič spoločné s týmto [rána].Prioritou číslo jedna je dnes, že dúfame, že títo Unibet-Čítajte viac dvaja mladí muži sa situácia zlepšuje, a ak je tam otázky, ktoré majú byť požiadaný, budeme ich spýtate neskôr. "

Unibet-Vyzdvihnúť svoj bonus

Žádné komentáře:

Okomentovat