úterý 11. dubna 2017

Aplikácia LiveSport - športové výsledky na dotyk

PR článok: Možno to poznáte taky. Blíži sa deväťdesiate minúta, váš tím vedie o gól, ale ako na potvoru musíte preč. K počítaču sa vrátite ktovie kedy a do tej doby budete ako na tŕní, ako zápas dopadol. Poznáte? Potom pre vás máme dobrú správu: s novou aplikáciou LiveSport budete v obraze kdekoľvek, kde vám bude fungovať mobilný telefón alebo tablet.

Pretože sme sami športoví nadšenci, moc dobre vieme, ako otravné je zdĺhavo hľadať na mobilu výsledky, ktoré nás zaujímajú.Preto sme pre našich užívateľov vytvorili aplikáciu, ktorá si berie to najlepšie z LiveSport.cz a zároveň je svojou jednoduchosťou prispôsobená prostredie mobilných telefónov s operačnými systémami iOS a Android.

Aplikácia využíva dáta z najpopulárnejšieho českého výsledkového webu, a preto ponúka výsledky z futbalu, hokeja, tenisu a ďalších 23 športov a viac ako 3.000 súťa� �í z celého sveta. Vďaka intuitívnemu ovládaniu si v nej môžete ľahko prezerať nielen rýchle a presné výsledky, ale tiež aktuálnej tabuľky, zostavy oboch tímov alebo live zápasové štatistiky .Voľba Moje zápasy vám potom umožní sledovať len vybrané stretnutia, pri ktorých vás notifikácia upozorní na tie najdôležitejšie momenty. Je to jednoduché - keď vám "zavrní" alebo zapípa telefón, viete, že v niektorom z vami zvolených zápasov práve padol gól, prípadne že stretnutie skončilo.

Hoci aplikácie LiveSport dostáva veľmi vysoké hodnotenia, snažíme sa ju neustále vylepšovať. Pomáhajú nám pri tom pripomienky používateľov, ktorých je v Česku iba tri mesiace od jej spustenia už vyše 40.000. Chcete si aj vy bezplatne stiahnuť našu aplikáciu do telefónu? Nie je nič jednoduchšie, nájdete ju tu:


Žádné komentáře:

Okomentovat