čtvrtek 20. července 2017

Pohár predovšetkým. Plzeň na Dukle i Liberec na Slavii plánujú zmeny

V sobotu sa hrá päť zápasov, predstaví sa v nich Plzeň so Spartou, ktoré v stredu čakajú odvety 3. predkola Ligy majstrov, aj obaja nováčikovia Olomouc a Zlín.

V nedeľu sú na programe tri stretnutia , pre Liberec a Jablonec to bude generálka na odvety 3. predkola Európskej ligy.

Lenže Ostravu už dva roky a tri ligové zápasy Sparta neporazili a v minulom ročníku jej dokonca doma podľahli 0: 1. "Veľmi dobre vieme, že v domácom stretnutí, ktoré sme s Baníkom nezvládli, nám dali gól z brejkové situácie. Na to si musíme dať veľký pozor. Majú veľmi brejkové a rýchle mužstvo, šprintérov, hráča tmavej pleti, ktorí sú nebezpeční v ofenzíve, "varoval asistent Zdeněk Svoboda.

Ostrava v úvodnom kole prehrala v Brne 1: 2 gólom z 88.minúty z penalty. "So Spartou je to vždy špecifický zápas. Hráči sú enormne motivovaní a pre niektoré z tých mladších je sviatkom zahrať si proti takým personam. Verím, že stretnutie zvládneme so cťou a budeme nielen rovnocenným súperom, bet365 bonus ale že Spartu potrápite, "povedal kouč Radomír Korytář.

Obaja súperi sa stretli v lige iba dvakrát, oba zápasy skončili v sezóne 2005/06 remízou. Pri svojom poslednom pôsobení v prvej lige Zlín na jar 2009 doma sedem zápasov za sebou neprehral. Pred týždňom oslávil návrat medzi elitu výhrou na Bohemians.

"Naším cieľom je potvrdiť víťazstvo na Bohemians plným bodovým ziskom. Dôležité bude sa rýchlo zbaviť nováčikovskej nervozity pred vlastnými divákmi.Jihlave sa v príprave príliš nedarilo, svoje kvality ale ukázala proti favorizované Sparte. Sme pripravení na dobrú defenzívnu hru súpera . Aj keď očakávam, že v Zlíne sa pokúsi hrať Jihlava otvorenejší futbal, "hovorí zlínsky tréner Bohumil Páník.

Jihlava vonku nedala už 198 minút gól, naposledy v máji pri prehre v Brne 2: 3 strelil oba góly Jungr .

"Čakáme bet365 stavky hneď od úvodných minút obrovské nasadenie zlínskych hráčov, ktoré budú hnať v domácej ligovej premiére do ofenzívy diváci. Najväčšie nebezpečenstvo hrozí od dvojice útočníkov Železníka a Poznar.Obaja sú gólovo produktívne a tím ťaží z ich schopností a nasadenie, "varuje jihlavský kouč Luděk Klusáček.

Teplice posledný domáci ligový zápas nad Slováckom vyhrali 4: 0, ani jeden z vtedajších strelcov (Vůch, Litsingi, Nivaldo , Mahmutovič) ale už na Stínadlech nepôsobí.

"Nemôžeme moc dlho riešiť, že nám Olomouc v prvom kole dala v posledných sekundách dva zlepené góly. Urč ite to na hráča vplyv mať bude, ale dúfam, že nie významný. Oddelil by som predvedenú hru od výsledku. V druhej polovici tím predviedol veľmi dobrý výkon a na tom teraz musíme stavať, "želá si Teplický kouč David Vavruška.

Strelec Došek nastúpi k svojmu 100.zápasu v drese Slovácka, kam zamieril pred štyrmi rokmi z Teplíc.

"Teplice hrajú druhýkrát za sebou doma a ďalšie zaváhanie by bolo už kritické. Z tohto pohľadu nás čaká tvrdý boj. Víťazstvo nad Duklou nám veľa psychicky pomohlo. Varovaním ale boli tri inkasované góly po zbytočných chybách, "upozornil hosťujúci kouč bet365 mobil Svatopluk Habanec.

Příbram naposledy vyhrala v Košiciach v roku 2002, ide o jedinú výhru zo 17 ligových zápasov. V prvom kole mala na zápasovej súpiske deväť svojich odchovancov.

"Na úvod sme síce prehrali doma, ale myslím, že sme podali dobrý výkon. Mali sme problém hlavne na krajoch obrany. Teraz prišiel Sus, pracujeme na uzdravenie Divíška, tak by to malo byť lepšie. Verím, že tá prehra bude mať motivačný efekt.Prehrali sme s Jabloncom, tak teraz musíme vyhrať v Košiciach, "nariadil kouč Pavel Tobiáš.

Olomouc v úvodnom kole zachránila remízu 2: 2 v Tepliciach až dvoma gólmi v nastavení.


"Dúfam, že sa chlapci budú chcieť predviesť fanúšikom v tom najlepšom svetle. Myslím, že súper je výborný, aj keď v prvom kole proti Jablonci prehral. Ich umiestnenie v minulej sezóne hovorí za všetko, keď hrali bet 365 o poháre až do posledného kola, "upozornil olomoucký tréner Leoš Kalvoda.

Plzeň v utorok zvíťazila v úvodnom zápase 3. predkola Ligy majstrov na ihrisku Maccabi Tel Aviv 2 : 1 a rovnakým výsledkom predtým porazila v Superpohára Liberec aj v úvodnom ligovom kole Slaviu.Viktoria chce víťaznú sériu natiahnuť na Julisce, kde vyhrala všetky štyri doterajšie duely najvyššej súťaže a zakaždým dala aspoň tri góly.

"Bude to ale veľmi ťažké, pretože Dukla prvý zápas na Slovácku prehrala. Doma urobí všetko pre to, aby zachytila ​​dobrý vstup do sezóny, "uviedol plzenský kouč Miroslav Koubek, ktorý plánuje zmeny v zostave.

Dukla v lige Viktóriu ešte neporazila. "Plzeň má silné všetky stránky. My sa musíme zlepšiť v defenzíve. Na Slovácku sme prehrali kvôli prehratým súbojom a nedôslednosti v pokutových územiach, kde sa rozhoduje. To sa proti Plzni stať nemôže, "povedal tréner Dukly Luboš Kozel.

Boleslavští prežívajú nevydarený štart do nového ročníka. Najskôr vypadli vo 2.predkole Európskej ligy sa Strömsgodsetem, pred Týnom v domácej súťaži podľahli 2: 4 v Liberci.

"V prvom ligovom zápase novej sezóny na domácom ihrisku pôjdeme za víťazstvom, pretože chceme spolu s našimi fanúšikmi zabudnúť na vyradenie z predkola Európske ligy aj ligovú prehru v Liberci. Cestu k trom bodom si však nesmieme pokaziť hrubými chybami v defenzíve, "vyhlásil boleslavský kouč Karel Jarolím.

Brno päť ligových zápasov vonku nevyhralo, naposledy uspelo v polovici marca v Tepliciach. V troch z posledných štyroch zápasov v Boleslavi utŕžilo Brno zhodne pětigólový prídel.

"Pre Mladú Boleslav je zápas veľmi dôležitý.V posledných dvoch zápasoch sme v Boleslavi dostali vždy päť gólov, v žiadnom prípade ale nenastúpite v porazeneckej nálade, "uistil brnenský kouč Václav Kotal.

" Zostavu na Slaviu určite prekrútime, asi už len kvôli zdravotným dôvodom. Program je teraz náročný. Čaká nás cestovaní, prelet do Iz raela a ťažké klimatické podmienky. Určite zmeny v nedeľu budú, aj kvôli tomu, že chceme dať príležitosť niektorým nevytíženým hráčom. Len si musíme vyhodnotiť, aby sme zase mužstvo úplne nerozbili, "poznamenal liberecký tréner Jindřich Trpišovský.

Slávisti majú za sebou sympatické vystúpenie v Plzni, kde podľahli 1: 2, ale v druhom polčase favoritovi podkurovali.Proti Liberci sa im darí, vyhrali tri posledné vzájomné zápasy.

"Liberec v prvom kole ukázal, že má silu dopredu. Každý zápas je ale iný. Musíme sa poctivo pripraviť, aby sme doma vyhrali a potešili výkonom fanúšikov, ktorí do Edenu prídu. Najviac by ma potešilo, keby sme zaplnili štadión. Chcem hrať tak, aby na nás fanúšikovia chodili, "prial si slávistický tréner Dušan Uhrin mladší.

" V domácom prostredí chceme bodovať naplno, "zavelil asistent Jiří Chytrý.

Hostia by ale domácim radi oslavy pokazili bodový m ziskom, zvlášť keď v úvode sezóny doma podľahli nováčikovi Zlínu 0: 1. "Chceme súpera potrápiť a môžeme to zvládnuť, v minulej sezóne sme bodovali tiež so Spartou a Plzňou.S Jabloncom sa nám to moc nepodarilo, takže dúfam, že tento zápas bude trošku úspešnejší, "prial si kouč Roman Pivarník.

bet365

Žádné komentáře:

Okomentovat