středa 13. září 2017

A Sparta Bajnokok Ligája nem nyert. Frölunda úgy döntött, hogy kiterjeszti

A Reds fantasztikus bejegyzést ért el a mérkőzésen, és már a harmadik percben már elérték a vezetést. Nagy nyomás után nem hagyott ki néhány lövést a kapusra, de aztán bet365 online fogadóirodák a kék Kalinából érkezett. Gustafsson pontosan megkísérelte Lukas Cingel-t, aki nem habozott. A svédek nagy lépéseket tettek azóta, egyértelműen jobbak voltak és még kifizetődtek is. Casey Wellman a Pöpperle kapus után kapta a reboundt, aki már nem tudott többet csinálni. Amikor Forman öt percig kitört a játék végére, Sparta nem tűnt rózsaszínűnek. De az ellenkezője igaz, és a Praguers másodszor is elment.Hlinka a Crows lovagoltunk g yorsírás, cserélt a korongot, és az utóbbi célja jobb a kapus párna.

Frölunda hamarosan leszállt, mert bet365 sport fogadás online Pöpperl látható éles lövés a kék vonal a pálca Joela Lundqvista.

Aztán uralkodott Řepík és Spárta volt három, de végül sikerült sorsát. Ezzel szemben, egy esélyt, hogy végre megtalálta önmagát, a másik oldalon Klimek, akinek lövés súrolta a kapufát.

Mi északiak nem az első részben, kijavítani a második. 27:28-kor bet365 online sport fogadás nagyon fontos célt szereztek egy jelzett előny mellett. Ez megint Wellman, aki érvényesíteni alatt a raid és hazament először a mérkőzés vezet, ami növelheti a szünet, de nem sikerült a nagy esélye.

< br>

Ezért Sparta sikerült 47.minute ajánlat: Švrček talált egy éles bottal Klimka át a lemez tartalmát ügyesen eltérítette a nyitott kapu és 3: 3. Mivel esni egy másik cél, akkor bement a hosszabbítás.

Ez azonban remény nem tartott sokáig. A döntő cél jött után már 87 másodperc, mert nagy nyomás létre Frölunda: Rossel-Olsen áthaladt a jobb oldalon a rúd, ahol szolgált a lemezt a botot fonák súlyos Niklas Lasu. Hogy bár préselt két mA Spartans kezelt vagy tolja a korongot mögött Pöpperle vissza.

A svéd bet365 mobil fogadás bajnok és megvédte tavalyi győzelmét, ráadásul kapitányát Joel Lundqvist nyilvánították MVP a versenyt.

bet365 fogadási útmutatók

Žádné komentáře:

Okomentovat