čtvrtek 20. července 2017

Druhú ligu vedie Sokolov, Budějovice po zostupe aj druhýkrát remizovali

České Budějovice po páde do druhej futbalovej ligy nevyhrali ani druhý zápas sezóny, keď znovu len remizovali 1: 1 - tentoraz doma s Opavou. Na konte tak majú dva body.

Budějovice navyše museli doma doťahovať skóre potom, čo Schaffartzik zostal nepokrytý a prestrelil gólmana Křížka. Domáci sa ťažko presadzovali, ale tri minúty pred koncom bet365 prišiel dlhý aut Paseckého a Kalod predĺžil loptu hlavou na zadnú tyč. Remízou 1: 1 skončil aj druhý piatkový zápas medzi Znojmom a Karvinú.

Vo Znojme začali lepšie domáci a už v 8. minúte otvoril skóre Šamánek presne mierenou strelou o tyč. Hostia mohli porovnať tesne pred polčasom, ale brankár Doleček vystihol kľučku P uchela a veľkú šancu po nájazde mu zmaril.Lenže Karviná mala tlak, ktorý deväť minút pred koncom predsa len priniesol vyrovnanie zásluhou Fialu.

Třinec pred týždňom deklasoval Olomouc B 5: 1, v súboji s Pardubicami sa ale musel sústrediť viac na obranu. Východočesi hlavne v druhej bet365 stavky polovici súpera prehrávali, ale hosťujúci gólman Paleček predviedol niekoľko výborných zákrokov a mal hlavný podiel na bezgólovom skóre.

Bez gólov skončil tiež druhý sobotňajší duel medzi Táborský a Hradcom Králové. Pre Východočechy to bolo prvé stretnutie v druhej lige po zostupe z najvyššej súťaže.

Tréner Jiří Novotný prežil víťaznú premiéru na lavičke futbalistov Vyšehradu. Bývalý obranca a kapitán Sparty doviedol pražského nováčika druhej ligy be t365 bonus v 2.kole k domácej výhre 2: 1 nad Vlašim.

Slavoj vstúpil do historicky prvej druholigovej sezóny minulú nedeľu jasnú porážkou 0: 4 sa Znojmom, v nedeľu si viedol oveľa lepšie a v 14. minúte ho poslal do vedenia Smolák .

Za štvrť hodinu síce vyrovnal Hronek, ale podrážky v 79. minúte rozhodol o premiérovom triumfe Vyšehradu. V závere ešte dostal Vlašimský Kučera červenú kartu za tvrdý faul.

Naopak druhý nováčik Olomouc B ani druhýkrát nebodoval a po úvodnom debakli 1: 5 od Třinca na svojom ihrisku podľahol 0: 2 Ústí bet365 mobil nad Labem. Góly dali Smola a Králik.


Druhá futbalová liga - 2. kolo

bet 365

Žádné komentáře:

Okomentovat