pondělí 17. dubna 2017

Clermont Auvergne se vrátil na trať po šampionátu poháru poté, co vyhrál Exeter

Normální služba byla obnovena od Clermont Auvergne, protože provedla masivní obrat z jejich 31-14 porážce u Sandy Park ve třetím kole, aby se zpět do honu na jiném Champions Cup čtvrtfinále.

Tyto rugby romantici často pocit, Clermont jsou určeny jeden den vyhrát nejvyšší titul v Evropské hře, ale tak daleko, že klesly na poslední překážku ve dvou z posledních třech sezónách. Po ohromující bonus-bodové vítězství minulý víkend na své domovské náplasti mnoho ze stejných fanoušků byli zamilování s šéfy.

Jejich je úžasný, působivý příběh, ale oni byli učil několik drsné realitě se v nesou-jáma atmosféru Stade Marcel-Michelin.Byli to brilantní po dobu prvních dvou a půl minuty, ale poté se postupně rozpadly.

V případě, že to není zrovna kapitulace, byl to výkon, který opustil Chiefs hlavního trenéra, Rob Baxter, zmatený , „Čím větší obrázek je, že to nemusí znamenat příliš mnoho.


Máme ještě dvě hry jít a my bychom museli vyhrát alespoň jeden z nich - nyní musíme oba vyhrát,"řekl Baxter. „Jsem trochu frustrovaný a zklamaný, jak rychle jsme šli off plán jako jednotlivci. Začali jsme velmi jasně, ale pak jsme rozdali nepřeberné množství hloupých sankcí a nikdy řízené držení jsme měli minulý týden.

„Jsme docela dobrý tým a my potřebujeme, Bet365-Okamžitý bonus aby naši kluci zůstat důvě� �uje co děláme.Když je těžké, a byla to doba, že je čas, aby skutečně držet na to. Udělali jsme to a šli jsme pryč na vlastní pěst."protiútok Osprey nedosahuje proti Bordeaux-Bègles v Evropském poháru Celý článek

šéfové začali tam, kde skončili na Sandy Park načtením kick off a udržet míč téměř tři minuty. V té době italský rozhodčí uvedené tři tresty a cestách nakonec se porouchal v blízkosti domácích pracovních míst.

Domácí mimo půl Camille López dostal žlutou kartu za nebezpečný nářadí a Gareth Steenson tým se ujímá vedení na jeho straně s jednoduchým trestu.Pak to šlo strašně špatně, po dlouhou dobu.

Battered na zhroucení, stimulují linka-ven a obecně pod tlakem po celém hřišti, oni skončili honí stíny jako Clermont, zobrazující osm změny oproti předchozímu víkendu nově objevený jejich naparování.

Clermont zlehčoval ztráty López a připsal si 13 bodů bez odpovědi, když byl mimo hřiště. Morgan Parra a Scott Spedding kopl sankce a pak Dave Strettle explodovala do akce z 25 metrů ven do tašky svůj třetí evropský try sezóny. Parra přepočet dělal to 13-3 a pak skrumáž půl přidal trest. Za to, že všechno šlo hruškovitého tvaru pro návštěvníky.No8 Thomas Waldrom zvedl žlutou kartu čtyři minuty před přestávkou a sotva odešel, než Parra poslal zadní řadě Alexandre Lapandry přes v rohu za pokus. Tři minuty do druhé poloviny Fritz Lee převede hnací linka-ven a Parra obrácení se skóre na 28-3 jako Waldrom vrátil

K dispozici jsou dva další pokusy pro domácí fanoušky vychutnat před koncem. - jejich poslední domácí porážka v Evropském poháru přišel proti prodeji v roce 2008 - s obří zámek Sébastien Vahaamahina přejíždění a pak Wales a britské a irské Lions centrum Jonathan Davies přejezd v rohu.Bylo Daviese první hra od května, kdy se protrh la kolenní vazy a byl nucen podstoupit operaci, která mu dal ze Světového poháru. Vypadal, jako by tipování na Bet365 nikdy nebyl pryč a jeho rozverné znovuobjevení budou poskytnuty Warren Gatland s perfektní vánoční dárek, když se uvažuje o jeho 2016 četu šesti zemí.

Clermont měli dva hráči zaslané sin-bin uvnitř prostor na dvě minuty na život a na smrt, když stáhl po sobě jdoucí jízdní lineouts podle náčelníků a na třetí pokus Tom Johnson dostal více než na pokus, ale to bylo příliš málo, příliš pozdě.

Bet365-Uvítací bonus vyzvednete zde

Žádné komentáře:

Okomentovat