pondělí 17. dubna 2017

Ktoré futbalisti sa stali starými rodičmi, zatiaľ čo stále hrá?

Najviditeľnejšie miesto pre štart je Stanley Matthews, ktorý hral svoj posledný zápas v apríli 1965 vo veku 50, v rovnakom roku jeho vnuk, Matthew Gough, sa narodil. Bohužiaľ, pre účely tejto otázky v každom prípade, Matthew prišiel na svet o niekoľko mesiacov neskôr, čo ho nespôsobilé. Najstarší hráč všetkých čias, play 'hru bol Salvador Reyes Monteón, mexický útočník, ktorý odišiel prvýkrát v roku 1972, ale bol, priviezol' od CD Guadalajara hrať prvých pár minút po zápase proti Pumas v roku 2008 [On bol vo veku 76 v tej dobe, takže by ste asi myslíte, že mal vnúčatá, ale bohužiaľ základe záznamov o línie býva lých mexických futbalistov sú na zemi trochu tenký a vedomostí doteraz nepodarilo zistiť, či Salvador predsa naozaj hand out na Werther to originály v jeho živote. Zomrel v roku 2012.

Poznanie je vedomý niekoľkých potvrdilo kandidátmi na prarodičov klubu.No, presnejšie niektoré čitateľstva s vedomím sú. "Arnor Gudjohnsen (otec Eidur) sedí Bill," hovorí Malcolm Warburton. . "On odišiel v roku 2001, najstarší syn Eidur je (Sveinn Aron - teraz hrá v islandskej ligy) sa narodil v roku 1998"

Claudio Kristeller píše: "1994 World Cupu RAI sa stal dedkom v januári 1999, vo veku 33. On by pokračoval hrať brazílskeho prvej divízie o ďalší rok a pol. "a…, Ak sa nemýlim, 'začína Chris Willis, skusmo," bývalý Gillingham (a všetci ostatní) brankár Simon Royce sa stal dedko pri hraní pre Gillingham.Alebo by to mohlo byť len terasa hovoriť. "Semifinalisti WHO nevykonal ich predchádzajúce medzinárodný turnaj

Medz inárodná turnaja môže byť, ako ste pravdepodobne vedomí, niečo ako crapshoot, pretože držitelia sú okolkov nesloučených v prvom kole v troch z posledných štyroch majstrovstiev sveta by sa mohlo zdať. Preto sa tímy nerobí jeden turnaj a potom darí v budúcom stalo snáď častejšie, než by ste si mohli myslieť, Mike.

Euro 2004 videl tri semifinalisti, ktorí nemali podieľať na Svetovom pohári v roku 2002 , konkrétne Holandsko, Česká republika a Grécko, s Portugalskom jediný tím, ktorý je vyrobený v Japonsku a Južnej Kórei.Aj keď to nie je úplne rovnaké v číslach, je však potrebné zdôrazniť, že Dánsko, víťazi majstrovstiev Európy v roku 1992, nespĺňa podmienky pre 1990 svetového pohára - samozrejme, nemali v skutočnosti nárok na turnaji vyhrali jeden, ale to je mimochodom

bolo tam niekoľko výskyty v prvých rokoch Copa América. - alebo juhoamerické majstrovstvá, ako to bolo potom volal. Z posledných štyroch v roku 1935 turnaji, len Argentína súťažil na Svetovom pohári v roku 1934 (aj keď držitelia Uruguaj rozhodol sa zúčastniť), zatiaľ čo v roku 1939 žiadna z posledných piatich (išlo o štádium round-robin skupina rozhodnúť o víťazovi) boli na Svetovom pohári 1938.Avšak, je to zrejme len spravodlivé, aby skutočne zvážiť turnaja, keď boli tam štyri Svetový pohár škvrny otvorené juhoamerických tímov, ktoré sa prvýkrát objavili v roku 1966, pričom v tomto prípade sú všetky semifinalisti zobrazených celkom dobrú formu. Facebook Twitter Pinterest Pereda Španielska (vľavo) otvára skóre v pohári európskych národov (Majstrovstvá Európy) v konečnom znení, Španielsko v ZSSR na Bernabeu štadióne v Madride, 1964. Fotografie: Allsport Hulton DEUTSCH / Allsport

Instance vo Svetovom pohári sú celkom vzácne, čiastočne preto, že dôsledné úspechu juhoamerických tímov, ktorí nepotrebujú, aby nárok na Copa Am érica, a navyše budete všeobecne majú byť docela dobrý a konzistentné dosiahnuť posledné štyri veľká jedna.Avšak, to stalo raz, v roku 1966, kedy len Sovietsky zväz zúčastnila majstrovstiev Európy 1964, s Anglickom, západnom Nemecku a Portugalsku chýbať. Samozrejme, že námietka je, že iba štyri tímy vlastne zúčastnilo týchto rodiacich eur, takže opäť možno je to trochu nespravodlivé.

Pozor potom sa obráti na Africký pohár národov a milosrdne, nášho kamaráta a vy Phil odviedol veľa zdvíhanie ťažkých bremien tu. Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si - vezmite si ju preč, Phil…

"Rovnako ako mnoho iných ľudí, okamžite som si myslel, že Africký pohár národov musí byť odpoveď na túto otázku, ale na rozdiel od väčšiny ľudí, v skutočnosti som išiel a pozrel do toho! Nenechávaj ma súdiť.Ak budeme sú podvádzanie, prvý pohár národov sa konala v roku 1957 a len Sudán, Egypt, Etiópia zúčastnil (JAR bol diskvalifikovaný). Žiadne africké tímy boli na Svetovom pohári 1954 (Egypt stratil play-off / kvalifikáciu s Talianskom), tak technicky žiadny z kvalifikácia pre následné pohár národov sa kvalifikoval na majstrovstvá sveta. Vzhľadom k tomu žiadny africký tím objavil na Svetovom pohári po začiatku Africký pohár národov až do roku 1970, to je nespravodlivé, aby sa pozrieť na to až do roku 1994, keď tri africké národy kvalifikáciu pre majstrovstvá sveta.Nižšie je uvedený zoznam kvalifikácia z Afriky na majstrovstvá sveta a semifinalistov v následnom Africký pohár národov.

"Takže v roku 1996, všetky semifinálové tímy nedokázali kvalifikovať za predchádzajúce World Cup turnaj, takže nie je oprávnená na USA z roku 1994 vyzerá, že bol požehnaním celej Európe a Afrike. Najmenej dvaja zo semifinalistov vo všetkých ostatných prípadoch bolo v predchádzajúcom Svetového pohára.S ohľadom na Africký pohá r národov sa raz za dva roky, som si istý, že existujú príklady semifinalistov, ktorí nemajú kvalifikáciu pre nadchádzajúce Majstrovstvá sveta vo futbale, ale aj napriek vyššie uvedené, nemám čas kontrolovať - ​​hoci letmý pohľad na turnaji 1998 ukazuje, Juhoafrická republika (ani nárok na WC), Egypt, Kongo a Burkina Faso (DNQ)! "

Našťastie máme nič, ale čas, takže sa poďme pozrieť. V roku 2002 bol Kamerun, Senegal, Nigéria a Mali boli semifinalisti sa len druhý nie robiť to v Japonsku a Južnej Kórei, ale v roku 2006 iba Pobrežie Slonoviny v posledných štyroch boli na Svetovom pohári, majstri Egypt rovnako ako Nigéria a Senegal.V roku 2010 Egypt opäť vyhral pohár národov, ale znovu minul jeden veľký, hoci Ghana, Nigéria, Alžírsko sa hrať na majstrovstvách sveta v Južnej Afrike.Plánovacie celej záležitosti zmenila mať ďalšie turnaj v roku 2013, a za to, čo to stojí, Nigéria, Ghana, Burkina Faso a Mali bol i top štyri, iba prvé dve robiť to do Brazílie.

The snáď, menej high-profile 'Ázijský pohár (pre nás na západe, aspoň) má samozrejme celý rad prípadov tohto, javu' vyskytujúce sa, keď tri zo semifinalistov v poslednom vydaní v roku 2011 (Japonsko , Austrália a Južná Kórea) boli v Juhoafrickej republike 2010, zatiaľ čo nakoniec Yossi Medina má rýchlu linku k ďalším turnaji: "Ďalšie podivný prípad bol z roku 2000 Gold Cup, v ktorom USA a Mexiko nedosiahol do semifinále tak v Kanade, Trinidad a Tobago a Peru kvalifikoval do semifinále a nedosiahol na majstrovstvách sveta, zatiaľ čo štvrtý bol Colombia. "So.Teraz si know.THE Littlest HOMES

Môžete hádať úplne správne pre Premier League éry, Roland, as Ewood Park je viacmenej rovnaký stav ako v roku 1995, a má kapacitu len niečo málo cez 31.000. Highbury je ďalší na zozname, ktoré vošlo 38,419, keď Arsenal naposledy vyhral ligu (2004). Pred tým je zložit ejšie, zrejme v dôsledku meniacej sa povahy každej krajine a ich kapacít, a to je asi najlepšie držať sa po druhej svetovej vojne, aj keby len preto, že slúži ako užitočné (aj keď trochu svojvoľný) cut-off bod pre keď záznamov boli spoľahlivé, každý tím mal usadil domov atď.Najlepší odhad vám môžeme dať, je Portman Road, domov 1961-62 majstrov Ipswich, je najmenší dôvod volať povojnová liga titul víťaz domov, s kapacitou okolo 29.000.

Je zrejmé ak niekto nám môže dať zálohu na to, že viete, kde email.KNOWLEDGE ARCHÍV

má skutočne, aj keď len rovná rekord piatich moskovských klubov v septembri 1996. Dňa 10. septembra, v UEFA Cup, CSKA Moskva bol porazený 1-0 od Feyenoord, Torpedo Moskva boli biti 1-0 podľa Dinamo Tbilisi, Spartak Moskva porazila Silkeborg 3-2 a Dinamo Moskva mala bezgólovú remízu s Neuchatal Xamax Švajčiarska.V rovnakom týždni, 12. septembra Lokomotiv Moskva porazí NK Varteks Chorv� �tska 1-0 v Pohári víťazov pohárov.

"Vždy sme počuli štatistika, že Ryan Giggs bol jediným hráčom, ktorý skóroval v každom Premier League sezóny (až do jeho konečného jeden), "píše Caoimhín O'Donnellan. "Ale ja som si hovoril, keď bol v poslednej dobe, že nebol jediným hráčom, ktorý skóroval v každom Premier League sezóny? Ktorý skóroval v každom ročnom období od začiatku až do odchodu z oddelenia alebo v dôchodku, alebo stratili goalscoring dotyk?Alebo kto zaznamenal v najviac po sebe idúcich sezónach v akejkoľvek fáze pred alebo po pôrode v Premier League?

"Premýšľal som o počiatkoch futbalu, a to dostalo ma zaujímalo, ktoré jasne iskrou prvý uviedol "viete, keď ľudia idú na nás pozerať by sme mali účtovať?" čuduje Mark Ireland. "Či bol prvý zápas účtovať vstupný poplatok za priaznivcov? A aké veľkosti dav sa dostali? Znie to ako ťažká otázka.Kudos Ak môžete nájsť odpoveď. "

, Minulú sobotu [8 novembra] skoro vyzeralo, ktorá má pozoruhodný nedostatok cieľov v 3pm kick-off, pred koncom zmrští, 'hovorí Toby Sandison. "Premýšľala som, čo je najmenej ciele, ktoré boli vysielané v sobotu vydaní Match of the Day?"

"Ajax brankár Jasper Cillessen nepodarilo zachrániť 24. pokutu vo svojej kariére na víkend preč na Cambuur, "začína James Deacon. "Existujú nejaké iné medzinárodné brankári alebo top-letu brankári, ktoré majú takú zlú povesť proti náhodných kopov?Hoci zjednodušujúce, ak pokutový kop je jedným z piatich možností - hornej a dolnej časti ktoromkoľvek rohu a stredom siete, v akom okamihu robí nezastavenie po sebe idúcich sankcie stali štatisticky poburujúce "

?

Žádné komentáře:

Okomentovat