pondělí 17. dubna 2017

Hvězda NBA Allen Iverson přestoupil do Detroitu

Jeden z nejsilnějších týmů Východní konference Detroit Pistons získal z Denveru Nuggets rozehrávač Allena Iversona. Opačným směrem putují rozehrávač Chauncey Billups a útočník Antonio McDyess. Jde o první velkou výměnu - to hned na začátku sezóny.

ku.

Výměna může být prospěšná pro oba týmy. Pistons už potřebovali trochu pozměnit sestavu, aby přinesli do Bet365-Zobrazit více týmu nový život.

Chauncey Billups je skvělý rozehrávač, ale jeho vůdčí schopnosti nebyly v minulé sezóně takové, jako po minulé roky.Billupsovým vrcholem byl zisk titulu v sezóně 2003/2004 v dresu Detroitu, kdy získal i prestižní ocenění pro nejlepšího hráče finále NBA.

Allen Iverson je superhvězdou ligy už dlou hou dobu. Během celé své kariéry se drží mezi nejlepšími střelci a jeho průměry se vícekrát dostaly nad hranici 30 bodů.


Třikrát se dostal i do nejlepší pětky NBA, v roce 2001 dokonce získal jako nejnižší hráč v historii cenu MVPpre nejužitečnějšího hráče. Po jedenácti letech ve Philadelphii strávil jeden a půl sezóny v Denveru, kde vytvořil spolu s Carmelo Anthonym nejútočnější duo ligy. Nestačilo to však dál než na první kolo play off.Iverson má v Detroitu šanci na titul

V Detroitu má Answer (Iversonova přezdívka) reálnou šanci zabojovat o titul, na který tak vytoužené čeká. Nejdále se dostal s Philadelphií do finále, ale tam jejich zastavilo Los Angeles Lakers. Nejdůležitější bude pro Iversona, jak se vyrovná s obrannou hrou, kterou jsou Pistons pověstní. On sám nen í špatným obráncem, ale v útočně laděném týmu Nuggets toho hodně nenabránil.

Zajímavým jménem v přestupu je i Antonio McDyess - důležitý článek obranné hry Detroitu. Vedení ho velmi nechtělo vyměňovat.Nakonec však muselo, protože by se nevešlo pod platový strop (Iverson dostane v této sezoně přes 21 milionů dolarů a Billups více než jedenáct).

McDyess už dříve řekl, že chce hrát jen za Detroit. Proto je možností i buy out, což znamená, že by se nechal vykoupit z kontraktu a pak by mohl podepsat nový s vedením Pistons. Něco podobného udělal tipování na Bet365 minulou sezónu Jerry Stackhouse z Dallasu Mavericks. Hráč však nemůže měsíc hrát.

Bet365-Uvítací bonus vyzvednete zde

Žádné komentáře:

Okomentovat