pondělí 17. dubna 2017

Anthony Joshua môže pohybovať smerom svetovou cenou tým, že porazí Dillian Whyte

Štyri britskí ťažkej váhy - tri z nich neporazený, štvrtý bývalý majster sveta na návratovej stope - alebo blízko tejto svetovej úrovni uvedenej v jednom bode: to je určite znamenie, že rozdelenie tu je tak silný, ako to bolo, keď Lennox Lewis rozhodol pred 12 rokmi, pravdepodobne silnejší.

Haye mu pošmykol, že on a Joshua bol naplánovaný sa zrazí "veľmi skoro", ktorý našiel rýchlu dohodu s ňou. "Tu Počuli ste to prvé," povedal Joshua. "Nejaký čas, podľa plánu, naše cesty skrížia - či už je to pre.Máte dva skvelé atlétmi. "Anthony Joshua potvrdzuje, že chce bojovať David Haye Viac

Vzhľadom k tomu, Lewis skončil v roku 2004, najviac vyhľadáv aný titul v oblasti športu má legitímnosť prostredníctvom vlády Vladimir Kličko a, prerušovane, jeho brat, Vitali - ale nie moc vzrušenie. To by mohlo byť čoskoro zmení.Títo chalani sú k budiče

Ak Joshua môže poraziť neporazený Whyte -., Ktorý ho dole krátko, keď boli začínajúci amatéri - a Haye vidí off výzvu ťažkého rúk Mark de Mori vo svojom comebacku ďalšie mesiac, zaujímavý scenár začína odvíjať v ktorom konečný cena je výzvou pre korunu Fury vytrhol tak hrubo Wladimir je bzučal hlavu v Düsseldorfe pred dvoma víkendy.

Prvá kapitola bude zapísaný do O2 Areny Greenwich. Joshua, ktorý rástol v postave od chvíle, kedy sa stal profesionálom dva roky a 14 súbojov pred, by mal mať príliš veľa rýchlosť, silu a pohyb po Whyte.Brixton bojovník je nebezpečný, ale produkuje svoje drvivej údery z takého širokého pozícia sa vytvárať medzery v príležitosť, ktorá sa rovná pravá ruka Joshuova iste začínajú objavovať od prvého kola. Úlohou by malo byť vykonané kolesách päť alebo šesť

Potom sa musí zvýšiť. - alebo možno, krátko stranou - a to je miesto, kde Dereck Chisora ​​prichádza v.On je na undercard, proti 16-13 trial-koní Jakov Gospic, a nepochybne by bol ochotný vziať na Jozua na undercard Carl Frampton-Scott Quigg super-bantamové zjednotenie boje v Manchestri 27. februára.

ak chcete udržať príbeh, Haye musí poraziť De Mori v O2 Arene 16. januára, ktorá by ho dokonale pozíciu bojovať Jozua na undercard 4 júna pod holým nebom fantastická na štadióne vo Wembley, ak Eddie Hearn moci budúci týždeň presvedčiť Amir Khan bojovať Kell Brook dva dni pred Ramadán začína v danom mesiaci.

víťazom Haye-Joshua by bolo oprávnené a lukratívne uchádzač bojovať Fury na čokoľvek, ak existuje, zo svetových pásov stále drží v inom futbalového štadióna boji na konci leta.Fury, samo zrejme, musí poraziť Klitschko v novom zápase a rybárčenie k tomu vo Veľkej Británii v apríli alebo máji. Celú tú dobu WBC majster, Deontay Wilder, beží naprázdno na druhej strane Atlantiku. Čo by mohlo pokaziť? Veľa, samozrejme - ale tie sú najlepšie možnosti na stole

Pre túto chvíľu, Joshua sa sústredí na Whyte, pre koho on má malú náklonnosť, aj keď nevraživosť sa zdá byť tak povrchné, ako je to dlho. . Operačné, generovaný prevažne muži z Brixtonu - pochopiteľné, keď stojí na vonkajšej strane pri pohľade v sú fascinujúce receptorov: podobná vo svojich ambíciách, ale napriek tomu polárne protiklady správanie

"len som ho nájsť. legrační, "hovorí Joshua. "Nemám rád ľudí, ktorí hovoria nezmysly, to je všetko, čo je.Bol to robí za posledných 12 týždňov…nie, on robil to od roku 2012, alebo dokonca 2009. Teraz je to proste rutina. Nie je to nič nemám zaoberal Dillian skôr; bol vždy dos ť negatívne a přepjali. "

Whyte, samozrejme, nevidia to takto. Vidí zvýhodnený, oveľa bohatší súpera, hýčkanú podľa obdivu Sky Sports a Matchroom, veľké nádeje pre budúcnosť - a on je rozhodnutý narušiť všetky ich plány. "Nebudem sa vyhýbať veci, pretože čoskoro budem dávať ruky na neho a on bude dávať ruky na mňa," povedal Whyte tento týždeň.

"Milujem to, čo ten chlap áno, ale to nie je on. On vyhral olympiádu a bol vo Veľkej Británii čaty na chvíľu.Jedna jeho časť je v družstve je, že vás naučí, ako sa správať, ako hovoriť veci - a možno aj veľa mysle trénovať rovnako. Takže to je to, čo mám na mysli, keď som mu hovoriť robot. Oni ho vietor a povedať mu, čo má robiť a čo na to povedať.

"Nepotrebujem nič z toho veci. Či už príde na mňa v sobotu večer, som tu vyhrať a aby ho knokautovať. Je zvyknutý na veci ísť svojou vlastnou cestou a je zvyknutý na všetko ovládať. Takže nezáleží na tom…by mohol prísť s železom na brade a budem tam pred ním snaží rozbiť to. "

Joshua neznáša tento pohľad na neho ako produkt. Ten odhaduje, že bolo toľko tvrdých miestach ako muža z Brixtonu.Joshua bol samozrejme odsúdený na 100 hodín komunitnej služby v roku 2011 po nájdení marihuany v aute, keď bol vyzdvihnutý kvôli prekročeniu rýchlosti v Londýne. On bol označený - a on sa naučil z jeho chýb.

On odpovedá: "Keď povie," Tvoje srdce zlyhá a vždy ma to má proti mne ", ja si myslím, , Kto nie? "Kto to nemal tvrdý?

" Nikomu to neznamená lepšie ako ktokoľvek iný, len pokračujte v tom, čo robíte. To bolo súčasťou môjho príbehu a teraz som tu a to je dôležité - stále som silný. "


Žádné komentáře:

Okomentovat