sobota 15. dubna 2017

Anglicko krokov k víťazstvu nad SAE vo vlažnej T20 warm-up

Na konejšivý Abu Dhabi večer England ešte zdvorilo profesionálne porazil svojho hostiteľa v priateľskom zápase tak jemný, že niesol malý vzťah k troch hroziacej T20 zodpovedá proti Pakistanu. Aspoň dúfajme, že je to tak.

SAE, nie sú rovnaké sily, ako keď sa kvalifikoval na posledný Svetový pohár, za predpokladu, že postupy, ako najlepšie vedeli. V takmer opustenej štadióne, nákladne osvetlená tisíckami žiaroviek na vrchole štyri masívne stĺpy, Anglicku, aj keď rýchlo spomalenie v druhej polovici ich smien, zasiahla 174 vo veku od 20 do ďalšieho obdobia a cvalom k výhre v pomere 79 behov.Predtým v ich warm-up hry Pakistane ubil Hong Kong o 64 behov za denného svetla v Dubaji, čo je oveľa šetrnejší k životnému prostrediu stretnúť.

To bol šikovný príprava pre tri hroziace zápasov, ale nič viac , Sam Billings, človek tendenciu vziať pozitíva a ktorého posledný zápas bol viac ako dvoma mesiacmi, hovoril za mnohé z jeho spoluhráčov, keď povedal: "Bolo to dobré mať hádzanie a prach z pavučín. Je to dôležitý týždeň pre tím.Svetový pohár T20 sa blíži [v marci], a to ani nemôže byť väčšia, než je. "

Billings stále bránka viac ako primerane v Jos Buttler neprítomnosti, ale nedokázal presne zodpovedať jeho odpaľovanie. "The chlap je magor," povedal láskavo, keď žiadal o Buttler je 64-ball storočia v poslednom ODI

Anglicko tím zriedka hral pred tak málo ľudí. - rozhodne nie v ich vlastnej krajine - a to je len o úradníka.ECB vydala čísla, že viac ľudí sa zúčastnilo kriketových zápasov v Anglicku v roku 2015 (2,328,764 z nich zrejme) ako v ktorom koľvek roku od svojho založenia v roku 1997.

Anglicko dala toľko ich okoloidúcich môžete zájsť ako je to možné ale nikto nemohol robiť veľa s pálkou mimo hraníc sietí. Nedávne oddaní stúpenci zaznamenal väčšinu behov.Jason Roy preukázal, že je v ružovej, biť Bet365-Podrobnosti do 59 z 29 loptičiek a Alex Hales popraskané niekoľko hraníc, ale zvyšok sa snažil mať vplyv na povrch, ktorý sa stal čoraz chúlostivé na pálke ďalej.

James Vince , letecky sa špeciálne pre T20 nohy cesty, bola vykonávaná počas dvoch; Billings zobral špinavý tucet a na chvíľu Chris Jordan švihol len pri riedkom vzduchu v záverečných do ďalšieho obdobia, pretože SAE obsahoval Anglicku slušný celku.


Ale hostitelia nikdy hrozila priblížiť sa k tomuto c ieľu. Anglicku pace nahadzovačovi zhromaždili bránok podľa ľubovôle, ale Liam Plunkett, ktorý traipsed po celej krajine za posledných sedem týždňov trajekty nápoje a bowling v sieťach, bol najdrahší.A tak sa môže dobre sedieť vonku ešte raz, keď je vybraná T20 tím hrať Pakistan vo štvrtok.

Stephen Parry, ľavá paža kužeľ z Lancashire, ktorý sa špecializuje na bielej gule kriket a to aj pre jeho kraj , vzal bránku, hoci škaredé jeden - veľký plný prehadzovať bola hoicked do hlbokého midwicket. Nejako Moeen Ali skončil štyri pre 11.

Bol to neskutočný záležitosť, ktorá prilákala veľmi malú pozornosť v týchto častiach a ktorý bol len obmedzenú hodnotu. Na konci toho všetky tímy srdečne potriasol rukou, ale tie na štadióne, či už hráčov, tlače alebo vskutku podivné diváka, musel napadlo, jednu alebo dve sekundy, čo tam robí. Malo by to byť trochu živšie príde vo štvrtok.

Bet365-Podrobnosti tu

Žádné komentáře:

Okomentovat