pátek 14. dubna 2017

Maria Šarapovová kladie úroveň Ruska s Českom vo Fed Cupe

Šarapovová vyhrala 6-3, 6-4 po dvojnásobný víťaz Wimbledonu Petra Kvitova prekonala pomalý štart poraziť Anastasia Pavlyuchenkova 2-6, 6-1, 6-1.Andy Murray bude musieť chrbticu ATP World Tour a Davis Cup finále | Kevin Mitchell Viac

Reverzný jednolôžkové a dvojlôžkové izby sú v nedeľu v pražskej O2 Arene v hlavnom meste Českej republiky, kde je istota bola posilnená po teroristických útokoch v Paríži. Hráči a 13.000 divákov pozorovať minútu ticha počas otváracieho ceremoniálu za obete smrteľných útokov vo francúzskom hlavnom meste.Český prezident, Milos Zeman, zrušil jeho návštevu finále zúčastniť zasadania bezpečnostnej rady štátu.

Šarapov ová, hrať v jej prvom Fed Cupu, plytvanie dva mečbaly na 5-3, ale prevedie tretí na slúžiť pri Plíšková je bekhend išiel dlho. Ruský bojoval občas o poslúži, že udrie deväť dvojlôžkových chyby, ale kompenzovaný 28 výhercov. Pliskova, zaradil 11 vo svete, išiel 2-0 v druhom sete, ale Šarapovová, svetovo No4, ktorý sa používa silné vracia bojovať, vyhrávať štyri priame hry. Musela sa vysporiadať s ďalšie zdesenie na 4-3.

Predtým Kvitová vyhrala prvý gumu pri Pavlyuchenkova zasiahnuť dvojaký chybu.Kvitova, ktorý viedol Čechy k trom titulom Fed Cupu v posledných štyroch rokoch, bojoval v prvom sete.

"Bol som nervózny," povedala. "Bolo to ťažké. Snažil som sa držať my slúžiť v druhej sade a potom som mal možnosť ju zlomiť. Že hra bola kľúčom k druhej sade, a možno aj na zápas. "

Kvitova len zlomil slúžiť na svojom 10. bodu zlomu, v druhej hre druhej sady. Ďalšie zlom nastal na 4-0, ked y Pavlyuchenkova double-porušenej.Kvitová našla rytmu s jej typickými divokými groundstrokes ovládnuť zvyšok zápasu a zlepšiť na 7-3 proti svojmu súperovi, a 26-6 osobný rekord vo Fed Cupe dvojhre.

"Celkovo som nehral zle, "povedal Pavlyuchenkova. "Just, našla hru, začala hit šialené údery, a potom som bol pod tlakom."

nedeľné reverznej singles začínajú Kvitová hrá Sharapova potom Pliskova trvá na Pavlyuchenkova. Vo štvorhre sa Slovenská dvojica Lucie Safarova a Barbora Strycova je nastavený na prehrávanie Ekaterina Makarova a Elena Vesnina.


Žádné komentáře:

Okomentovat