čtvrtek 20. července 2017

Basketbalisti si o medaily z ME do 20 rokov nezahrajú, padli vo štvrťfinále

Stále však majú šancu na najlepšie umiestnenie v slovenskej histórii, pretože budú hrať o konečné piate miesto. Tým by vyrovnali aj maximum Československa.

Slovenská dvadsiatka doteraz bola na ME najlepšie ôsma v roku 2004 v domácom prostredí v Brne. Od tej doby už do štvrťfinále nikdy neprešla, až teraz. Ďalší míľnik v podobe semifinále už však zverenci trénera Petra Czudka nepridali.

Vo štvrťfinále síce hrali vyrovnanú prvú štvrtinu, ale potom dovolili súperovi šnúru 11: 0. Francúzi, ktorým pomáhala tiež fyzická prevaha, získali pod českým košom iba za polčas desať bet365 bonus lôpt! Keď trafili aj trojku s faulom, prehuplo sa ich vedenie do dvojciferných hodnôt.

"Na dos koku to bola kombinácia viacerých faktorov.


Po prvé naše nepozornosť.Keď proti nám hrajú takto fyzickí hráči a výborní skokani, musíme do toho dať viac telo a odstavovať ich. Francúzi sú fyzicky nadštandardné. Do tejto chvíle sme sa s takým tímom nestretli, "potvrdil asistent trénera Czudka Ladislav Sokolovský, že sa proti silovo aj skokanské veľmi dobre vybaveným Francúzom hralo ťažko.

Po pauze Francúzska odskočila a rýchlo navýšila náskok až na 25 bodov, čím odpor súpera zlomila.

"Snažili sme sa chlapcov prinútiť k jednoduchosti a vysvetliť im, že driblinkové kudrlinky tu nebudú fungovať. Chceli sme hrať priamočiaro do koša a keď by pod košom niekto blokoval, tak vyhadzovať loptu von. Nedokázali to vždy vstrebať. Bolo vidieť, že keď sme hrali jednoducho, dali sme ľahký kôš alebo mali otvorenú strelu.Tá francúzska dynamika ale bola skvelá. Mysleli sme si, že sme sami v koši a oni ešte stihli blokovať. Tým si chlapci musia prejsť, ale je to skúsenosť na nezaplatenie, bet365 mobil "vidí v takej konfrontácii Sokolovský pridanú hodnotu pre ďalšiu kariéru mládežníckych reprezentantov.

Cez víkend sa teda Česi pobijú o piate miesto. "Máme motiváciu skončiť čo najvyššie a nepotrebujeme ani súťažiť s tým, bet365 stavky kto kedy čo dokázal. Radi by bet 365 sme zostávajúce zápasy vyhrali, ale bude to ťažké. Dostali sme sa medzi osem najlepších tímov v Európe. Čakajú nás už oveľa lepšie tímy ako v predchádzajúcom priebehu.Chlapci motiváciu majú, ale musí zo seba vyžmýkať posledné zvyšky síl, "budú podľa Sokolovského záverečnej dva zápasy veľa o Moral.

bet365

Žádné komentáře:

Okomentovat