pátek 21. července 2017

Vášne planú v letnom tenisovom seriálu. S kým spala Donna?

Tenisové spoločenstvo vyzerá US Open. Je zvedavých, či na ňom Serena Williamsová zavŕši Grand Slam. Rozoberá Nadalov pád, Murrayho triumf nad Djokovičom v Montreale, vzostup Bencicové či súženia Kvitovej s následkami mononukleózy.

Najväčšiu pozornosť však púta letné príbeh s romantickým nádychom a medzinárodným obsadením. Píše sa o ňom v NY Times aj na webe CNN, rozoberá sa v Cincinnati, Londýne, Ženeve, Sydney i Vancouveru.

Úlohy záporného hrdinu sa v ňom minulý týždeň chopil 20ročný Nick Kyrgios. Výstredný Austrálčan pri vyhecovaný zápase v Montreale medzi výmenami prehodil k protivníkovi Stan Wawrinka: "Kokkinakis spal s tvojou priateľkou.Prepáč, že ti to hovorím, kamoš. "

Farebné číro, ružová slúchadlá

hlásky zachytili ruchový mikrofóny, strhol sa kolosálny humbuk. Zapojilo sa do neho vedenia ATP aj jeho najväčšie hviezdy. Čitatelia a diváci sa snaží rozkľúčovať, kto je kto v trochu spletité story, ktorá balansuje na hrane bulvári a seriózneho spravodajstva. Reakciou pribúda, dej sa vetví.

Kyrgios každopádne potvrdil povesť božsky nadaného, ​​no nevycválaného floutka. Dráždi farebným čírom, ružovými slúchadlami pri nástupe na kurt, rozsiahlym gestami. Vyžíva si v neuznávanie pravidiel.

30-ročného Wawrinka sa jeho poznámka vcelku pochopiteľne dotkla.Tým skôr, že v žiary bitky nebola jediná. "On chrápe s devätnástka," zamrmlal taky Kyrgios. Mienil Chorvátka Donnu Vekičovou, Wawrinkovu priateľku.

Spomínaný Thanasi Kokkinakis je Kyrgiosův lepšie vychovaný krajan a kumpán, ktorý s kamarátkou Veki čovou vlani na Australian Open nastúpil v mixe. Kokkinakis aj Vekičová sa v žiare reflektorov objavili nedobrovoľne a svojím spôsobom nevinne, sú v rozpakoch.

Ona sa na turnaji vo Vancouveri vyjadrila len zdržanlivo: "Nie je to ľahké, ale snažím sa sústrediť na svoj budúci zápas. Kyrgios ma sklamal. Dúfam, že sa z toho poučia. "

On zdesene pozoroval, čo všetko sa na neho valí.Na podniku série Masters v Cincinnati sa vyhrotil jeho mač s Ryanom Harrisonom, pri ktorom na neho Američan niekoľkokrát slovne zaútočil v súvislosti s Kyrgiosovým výstupom.

šokovať na seba štekali, po prvom sete sa skoro pobili. Sudca Mo Lahyani zoskočil zo svojej rozhľadne, aby ich od seba oddelil.

"Je to poriadny cirkus. Moc som toho v poslednej dobe nenaspal, "lamentoval Kokkinakis. "Ak mal Nick nejaký problém, mal si ho vybaviť v súkromí. Jasne som mu dal najavo, že toto robiť nemôže. "

Dotknutý Wawrinka na Kyrgios spustil v šatni. Na Twitter potom napísal: "Toto by som nepovedal ani najhoršiemu nepriateľovi. Je až neuveriteľné, ako niekto môže klesnúť tak hlboko…Dúfam, že neunikne trestu. "

Neunikol.ATP mu udelilo najvyššiu pokutu za tento typ prehrešku, 10tisíc dolárov (245 tisíc korún).

Pravda, Kyrgios sa cez sociálne siete ospravedlnil. Jeho brat Christos a matka Nill však neváhali prejsť do protiútoku. Vraj sa Wawrinka do ich Nicka navážal v minulosti a vyprovokoval ho. "Urážka za urážku," písala Nill Kyrgiosová na webe.

Pokračovanie v New Yorku

Ač sa často chová povýšene, Kyrgios musel uznať, že prestrelil. Kritizoval ho Novak Djokovič aj Roger Federer. Odborníci z niekoľkých kontinentov doň tepou, že športu dám a gentlemanov poškodzuje renomé.

bučali na neho publikum v Montreale i Cincinnati, kde v utorok hladko pod ľahol Gasquetovi.Práve v Cincinnati usporiadatelia odmietli udeliť akreditáciu jeho súrodenci Christos.

Celá show s darebákom Nickom v hlavnej úlohe sa čoskoro presunie do New Yorku. Pokračovať bude na slávnych javiskách vo Flushing Meadows.


Žádné komentáře:

Okomentovat