pátek 21. července 2017

Teplice - Hradec Králové 1: 3, tréner Rada sa rozlúčil zabitím

Teplice dohrávali posledný zápas pod trénerom Petrom Radou v úplnom útlme. "Nezvládli sme to, nechali sme si do prvej polovice zbytočne vyrovnať. Traja hráči pritom boli u jedného, ​​napriek tomu ho nechali. Nebol to moc ľúbivý futbal.


Druhý gól ide za Chukwuma, ktorý namiesto bránenie vyklusával a nechal prejsť hráča. Ten výkon bol z našej strany veľa zlý, naopak Hradec vyhral zaslúžene, "povedal Teplický tréner Petr Rada.

Na začiatku stavky online boli pritom aktívnejší Tepličtí. V 14. minúte sa uvoľnil na ľavej strane Hora, prestrčil pred bránku na mozole, a aj keď jeho te chnickú strelu ešte vytiahol brankár Koubek na roh, po ňom sa už Teplice radovali.Na zadnej tyči mal dosť miesta k presnej hlavičke Takács, pre ktorého to bol v osemnástich rokoch vôbec prvý ligový gól.

Potom ale začal mať navrch Hradec, ktorý využíval trochu ležérny prístup teplických záložníkov k defenzíve. V 27. minúte ešte Holešov ranu spoza vápna skrotil brankár Grigar, za dve minúty už ale musel pre loptu do siete. Petrus sa vyhol súboji s Teplickým stopery, na hranici šestnástky si zasekol a potom vystrelil presne k žrdi.

Domáce ešte súpera nakrátko zatlačili na začiatku druhého polčasu, ale Hradec hral veľmi kompaktne a nepripúšťal si problémy. V 53. minúte sa navyše dočkal druhej gólovej odmeny. Štípek vletel z ľavej strany stavkovanie online pred bránku a cez stojaceho Hoška spadol na zem.Rozhodca to vyhodnotil ako penaltu, ktorú vzápä tí premenil Mareš, aj keď smer jeho strely Grigar vystihol.

Domáce dohrávali vo viditeľnej kŕči, ktorú Hradec nakoniec potrestal ešte raz. Po rýchlom brejku po pravej strane doputoval loptu až na malé vápno, odkiaľ ho upratal do siete osamotený Vaněček.

"Stretnutie sa herne i výsledkovo podarilo, som rád, že sme tu nepodarenú sezónu ukončili víťazstvom. Dokázali sme premeniť gólové príležitosti, čo sa nám v posledných zápasoch neviedlo. Boli sme pohybliví, dalo sa na ten futbal pozerať. Ja po tejto sezóne nebudem pokračovať, pán Usilovný zostáva, "vyhlásil hradecký kouč Roman Barborík.

stavky

Žádné komentáře:

Okomentovat