pondělí 10. dubna 2017

Kelly Holmes pripojí kritiku vlajky menej britskej atletickej súpravy

Double olympijský víťaz Kelly Holmes vstúpil existujúce konkurentmi vyjadriť svoj nesúhlas s kitu, ktorý bude použitý na majstrovstvách sveta v atletike, keď začnú v Pekingu budúci týždeň.

"jack union je kultový a tí, ktorí súťažia o Great Britain vidí príznak vám dáva neuveriteľnú pocit úspechu, "hovorí Dame Kelly, ktorý vyhral dve zlaté na olympijských hrách 2004 v Aténach. "Konektor zväz je silný, rešpektovaný veľa…Poďme oslavovať to skrývať "Nepotrebujeme Union Jack na tím GB je súprava - je to škaredé a deliace. | Jonathan Jones Viac

Rad začalo, keď Olympic dlho víťaz v skoku Greg Ruthe rford vykázala počet tweetov kritizovať prepracovaný britský vestu branding to "absurdné a zle", pretože nezahŕňal príznak odborov.

Rutherford, ktorý je jedným z najobľúbenejších a priamy členmi družstva, povedal, že je veľkou chybou, a že každý športovec hovoril s súhlasil s ním.

"I som hrdý na to, britský, takže to je hrozná voľba, "povedal. "Keby som mohol vziať vlajku zaťažené britský kit so sebou pre všetkých by som. Táto nová sada je smiešne. Nie je to britský kit ešte.Podporuje spoločnosť British Athletics, spoločnosť. "

Najnovšia verzia vesty, ktorá má symbol Nike a logo British Athletics nad slovami Veľká Británia, bola zakúpená od spoločnosti Nike a je zrejmé, že britská atletika viedla Proces navrhovania. Olympijská sada 2012 bola navrhnutá spoločnosťou Stella McCartney.

Britská atletika obhajovala súpravu. Niels de Vos, výkonný riaditeľ, uviedol, že organizáci a vytiahla logo GB Teamu, ktoré sa používalo v Londýne 2012.

"Nie je to o tom, že sa vlajka z kolekcie odohrá - logo je stále na šortkách A ponožky, "povedal De Vos. "Ide o propagáciu britskej atletiky.Vesta pre majstrovstvá sveta hovorí, že Veľká Británia v masívnych písmen a vlastne sme sa náš náskok z tímu GB na olympijských hrách. Ak sa pozriete s touto súpravou a rozlišovacia značka je Team GB nie je príznak. "

Ale Rutherford povedal, že bola rozšírená obava medzi elitných atlétov. "Ja som zatiaľ nájsť športovcov, ktorí chceli zmenu"

V piatok britský steeplechaser Eilish McColgan povedal BBC: "Myslím, že je to len trochu sklamaním vidieť vlajka chýba kit. Nechápte ma zle, tak by som celkom šťastne súťažiť v bin tašky keby to znamenalo reprezentovať Veľkú Britian skôr než sedieť doma zranených sledoval v televízii. Ale to je práve princíp vážne.Britskí športovci sú hrdí na to nosiť vlajku Únie v oblasti svojej súpravy a je len škoda, že to bolo nahradené logom firmy a logom britskej atletiky "

oštepárka Goldie Sayersová tiež kritizoval rozhodnutie, tweeting .: "ja súťaží pre Veľkú Britániu v svetov, nie firma Ltd…Musíme byť jediný tím súťažiť na majstrovstvách sveta, bez toho aby naši vlajku na našom súťažnom vestu. "

Holmes, bývalý 800m a 1500m špecialista trval na tom, že to bola chyba. "Ja za seba som veľmi hrdý na to, Briti a po celý čas môjho atletickej kariéry som mal na sebe vestu s pride.Design Tímové GB atletika kit, ktorý není,směšné '(s alebo bez príznaku zväzu) Čítajte viac

< p> "Mať union jack nad svojím srdcom vám dáva pocit úspechu a veľké príležitosti, a pre tých, ktorí stoja na pódiu s národná hymna hranie a vlajky vlniace sa vo vetre je splnený sen."

< p> UK Athletics naliehal návrh bol súčasťou dlhodobej stratégie vybudovať tím ovú identitu.

"Preberali sme to s celým radom ľudí a športovcov, ktorí si mysleli, že je to dobrý nápad," povedal De Vos. "Nezabudnite, futbal kit Anglicku má tri levy na jeho košeli, zatiaľ čo Anglicko rugby tím odboru je červená ruža.Takmer každý má rozlišovaciu logo okrem nás.

"Jedna vec, ktorú sme sa naučili od roku 2012 bolo, že ľudia dostali za tím GB - to je tím, ktorý má cit nie je udalosť - a ako sme rýchlostné stupne až hostiť majstrovstvá sveta v Londýne 2017 sme chceli kit ktorá mala britský atletiku na to. "


Žádné komentáře:

Okomentovat